0519 252 000

Stoelmassage

Stoelmassage / stoelshiatsu


Stoelmassage is een behandeling die kan worden gegeven door de kleren heen op een speciaal daarvoor ontwikkelde ergonomische stoel die uitnodigt tot ontspannen.  Stoelmassage is een combinatie van handgrepen uit de klassieke- en sportmassage en shiatsutherapie aangevuld met rek & strekmethoden en op ontspanning gerichte bewegingen.

Een behandeling met stoelmassage is vooral gericht op preventie, het voorkomen van klachten en het verhelpen van beginnende klachten. Ook kan de stoel ingezet worden voor therapeutisch behandelingen in plaats van de massagetafel.

Stoelmassage kent massagehandgrepen gericht op ontspanning, daarnaast is het een effectieve drukpuntbehandeling van hoofd, nek-schouders, armen/handen en rug. Stoelmassage is laagdrempelig omdat de cliënt door de kleren heen behandeld kan worden in de praktijkruimte maar ook elders, bijv. bij de cliënt thuis of op het werk. Het resultaat? In 20 minuten voelt u zich verkwikt en ontspannen, energiek en helder. U voelt u fitter en presteert beter, bent allerter en gemotiveerder/actiever in werk en prive.  

Veel mensen hebben wel eens kennis gemaakt met stoelmassage. Op de meeste beurzen en publieksevenementen wordt deze vorm van massage wel aangeboden. En, eenmaal zo een massage ondergaan, wilt u vast en zeker vaker!

Extra: in voorkomende situaties waarbij de cliënt niet in staat is de praktijk te bezoeken voor een behandeling, komt de therapeut aan huis en neemt de massagestoel mee!