0519 252 000

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Samenwerking Fitnessfabriek Dokkum

Datum: 21 augustus 2017Massagepraktijk Dokkum werkt nauw samen met De FitnessfabriekOok voor een masseur-therapeut is het van veel belang dat hij/zij het lichaam gezond en fit houdt en in voldoende conditie om de dagelijks noodzakelijke arbeid te kunnen verrrichten. Als fervent hardloper en wandelaar, waarvoor ik 2-3 keer per week train, doe regelmatig mee aan loopwedstrijden. Ik vind een ondersteunende fitness- cq krachttraining een noodzakelijke aanvulling op mijn trainingsprogramma.

Daarom train ik 1 keer per week in de trainingsruimte van De Fitnessfabriek aan de Holwerderweg in Dokkum (oude pand Enna Aerosols).
Mijn krachttrainingsprogramma wissel ik regelmatig af met een smallgrouptraining gericht op core stability (rompstabiliteit: buikspieren, middenrif, bekkenbodem, beenspieren, onderrug, balans/houding/stabilisatie van het hele lichaam onder spanning/weerstand).

Deskundigheid en professioneel materiaal om mee te trainen en het trainen in een frisse grote ruimte vind ik daarbij erg belangrijk.

Het contact met trainer-eigenaar Bert van der Roest heeft geresulteerd in een nauwere samenwerking op het zakelijke vlak.

Sporters die trainen in de Fitnessfabriek kunnen, wanneer ze met een blessure zitten of anderzins een probleem hebben tijdens het trainen, zich melden in de praktijk van Ulbe Keegstra voor een deskundig advies, (eventueel) blessurebehandelingen en oefentherapie. Behandelingen worden meestal (geheel/gedeeltelijk) vergoed als je Aanvullend Verzekerd bent bij je zorgverzekeraar.

Ook in preventieve zin (trainingsondersteuning, blessures voorkomen) is Massagepraktijk Dokkum de aangewezen plek (sportmassage, medical taping, specifieke oefenprogramma's, advies en begeleiding).

Andersom wil Massagepraktijk Dokkum de Fitnessfabriek van harte aanbevelen aan haar clienten wanneer zij wat aan hun gezondheid en fitheid willen doen en wat meer willen sporten of ter ondersteuning bij een revalidatie van een klacht.

De korte directe lijn met de Fitnessfabriek maakt het mogelijk snel en nauwgezet te overleggen in geval dat dit noodzakelijk en gewenst is.
Dit in het belang van de gezondheid, het fit worden en de getraindheid van u als client bij de Fitnessfabriek of bij Massagepraktijk Dokkum.


Massagepraktijk Dokkum
Ulbe Keegstra 


 Samenwerking Fitnessfabriek Dokkum