0519 252 000

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Praktijknieuws

Datum: 28 september 2013

Ulbe Keegstra als lid toegetreden tot de NMTN

Per 1 oktober 2013 zijn Ulbe Keegstra en Massagepraktijk Dokkum lid geworden van de beroepsvereniging NMTN, de stichting Neuro Musculaire Therapeuten Nederland.  Deze beroepsvereniging behartigt de belangen van manuele therapeuten in de alternatieve of complementaire gezondheidszorg van massagetherapeuten en manueel praktizijns die met triggerpointtherapie en (eventueel) dry-needling werken.

De beroepsvereniging NMTN stelt hoge eisen aan opleiding en ervaring voordat een therapeut als lid wordt toegelaten.  Dankzij hun inspanningen is een ruime vergoedingsmogelijkheid van de behandelingen van de betreffende therapeuten mogelijk.  Tevens stelt de beroepsvereniging eisen aan het nivo van de medische basiskennis (minimaal hbo-nivo) en staat zij een opleidingstraject van 4 jaar tot triggerpointtherapeut voor.

"Met ondersteuning van de NMTN hoop ik mijn kennisnivo verder te ontwikkelen en mijn ervaringsnivo verder uit te breiden zodat u als client ook in de toekomst bij Massagepraktijk Dokkum verzekerd bent van uitstekende zorg en ruim voldoende deskundigheid bij de therapeut", aldus Ulbe Keegstra.

Meer weten over de NMTN en wat deze beroepsvereniging voor u kan betekenen?, klik op de volgende link:  Neuro Musculaire Therapeuten Nederland


Massagepraktijk Dokkum,  

neuromusculaire behandeling - shiatsu therapie - sportmassage - bedrijfs(stoel)massage. 

 

Praktijknieuws