0519 252 000

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

PRAKTIJK GESLOTEN TOT 6 APRIL

Datum: 24 maart 2020

Ingaande dinsdag 24 maart is de praktijk voorlopig tot 6 april gesloten!

 

De door de overheid aangescherpte maatregelen in de strijd tegen het coronavirus (persconferentie maandagavond 23 maart), betekenen voor mijn praktijk dat ik vanaf heden tot in ieder geval 3 april geen behandelingen meer kan doen.

"1op1-behandelingen van fysiotherapeuten e.a. paramedici zijn niet meer toegestaan als er geen urgentie is of op aanwijzen van een arts". Dit betekent dat ik alleen in urgente situaties iets voor u kan doen of op advies van een (huis)arts, neemt u in dat geval contact met mij op.


Ingaande dinsdag 24 maart komen alle afspraken te vervallen.  In afwachting van wat er vanaf maandag 6 april wel mogelijk wordt, kunt u dan weer een nieuwe afspraak bij mij plannen. Ik verzoek u daarvoor zelf contact met mij op te nemen.  Op werkdagen ben ik overdag als normaal aanwezig in de praktijk, u kunt mij altijd telefonisch, per mail, via sms en app bereiken.  Nieuwe cliënten zijn ook van harte welkom voor het maken van een eerste afspraak voor behandeling na 6 april, u kunt nu alvast datum + tijd reserveren.

Reeds gemaakte afspraken vanaf 6 april blijven staan, althans voorlopig.  Mochten de huidige overheidsmaatregelen worden verlengd, dan ontvangt u tijdig bericht via de mail als u een afspraak gepland heeft staan.

Telefoonnummer praktijk:  0519 - 252 000
Mailadres praktijk:            info@massagepraktijkdokkum.nl
telefoonnummer mobiel:   06 - 55 55 63 70  (tevens voor sms en app)

Ik hoop dat u begrip heeft voor deze vervelende situatie, ik had dit ook niet verwacht.
Laten we hopen dat we snel ons normale leven weer op kunnen pakken. 
Heel graag tot ziens!


dinsdag 24 maart 2020,

Massagepraktijk Dokkum
Ulbe Keegstra
PRAKTIJK GESLOTEN TOT 6 APRIL