0519 252 000

Wat is stoelmassage?

Stoelmassage is een laagdrempelige, effectieve drukpuntmassage van hoofd, nek en schouders, armen en handen en de rug. De massage wordt door de kleding heen uitgevoerd op een ergonomisch ontwikkelde stoel die uitnodigt tot ontspannen. Het resultaat? In 20 minuten verkwikt, ontspannen, energiek, helder en alert!

Waarom stoelmassage? In het kort:
- kostenbesparing door verlaging van het ziekteverzuim
- verbeteren productiviteit van de medewerkers
- verbeteren van de medewerkerstevredenheid
- aantoonbare actie voor welzijn medewerkers (vakbonden, werknemers, nieuw personeel)
- en nog veel meer!

Vermindering ziekteverzuim
Bedrijfsmassage kan zowel worden ingezet voor herstel als preventief. Preventie van ziekteverzuim is een stuk voordeliger dan herstel achteraf! Iedere procent dat het ziekteverzuim omlaag gaat is een enorme besparing.

Productiviteit
En preventie heeft niet alleen financiële voordelen: medewerkers die lekker in hun vel zitten presteren beter! Stoelmassages op de werkplek zijn een uitstekende manier om uw waardevolle medewerkers in een goede conditie te houden.

Imago en medewerkerstevredenheid
Bedrijfsmassage toont ook de betrokkenheid van de werkgever bij het welzijn van de medewerkers. Dit is goed nieuws voor de werknemers, de vakbonden, de arbodiensten, etcetera! Medewerkers waarderen de bedrijfsmassage enorm, dat draagt bij aan een hogere motivatie, betere prestaties en een prettige sfeer op de afdelingen. Vermeldt in uw personeeladvertenties en uw website dat bedrijfsmassage gegeven wordt, dat is iets om trots op te zijn!

Diensten van Massagepraktijk Dokkum
Massagepraktijk Dokkum levert u ervaren, gecertificeerde en gediplomeerde masseurs en masseuses voor behandelingen op locatie. Dat kan regelmatig zijn, bijvoorbeeld een- of tweewekelijks op de werkplek, maar ook incidenteel, bijvoorbeeld op een (bedrijfs)feest, cursus, seminar/congres, op evenementen, secretaressedag, Dag van de Zorg, als eindejaarsgebaar, teveel om op te noemen! Massagepraktijk Dokkum werkt hiervoor samen met een landelijk opererend netwerk van stoelmasseurs en heeft nauwe contacten met collega-masseurs in de regio. Alle masseurs zijn zelfstandig ondernemer, gemotiveerd en betrokken!

Massage.....en meer!
Voor medewerkers met gezondheidsklachten wordt een wekelijkse behandeling geadviseerd. Ook is de mogelijkheid een medewerker met klachten intensiever en specifieker te behandelen in de praktijk aan de Hendoweg in Dokkum. De kosten van therapie kunnen ook door de werknemer zelf gedeclareerd worden bij zijn/haar zorgverzekeraar mits hij/zij aanvullend verzekerd is. Uiteraard is een bedrijfskostenregeling ook mogelijk. Voor preventie is een tweewekelijkse behandeling in principe voldoende. Prettig is het sowieso!

Belangstelling?
Is uw belangstelling gewekt voor stoelmassage op locatie bij u in/bij het bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met Massagepraktijk Dokkum voor een nadere kennismaking. Wij komen graag bij u op locatie voor demonstraties en om een presentatie te geven over de vele mogelijkheden. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar: info@massagepraktijkdokkum.nl of door te bellen met Ulbe Keegstra, telefoonnummer 0519 - 252 000 of mobiel  06 - 55 55 63 70