0519 252 000

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

Stoelmassage tijdens Inspiratieweek

Datum: 2 november 2013

Massagepraktijk Dokkum met Stoelmassage bij Inspiratieweek

Maandag 4 nov, dinsdag 5 nov en woensdag 6 november organiseert de Stichting Werken in Friesland een Inspiratieweek voor overheidspersoneel en geinteresseerden in een baan bij de overheid in Friesland. De Stichting werkt onder auspicien van de Friese provinciale en gemeentelijke overheden. Tijdens de Inspiratieweek is er een programma met lezingen en voorlichting voor de deelnemers in Drachten en Leeuwarden.

Massagepraktijk Dokkum is gevraagd stoelmassages te verzorgen voor de deelnemers. Tijdens de lunchpauze (12.00-14.00 uur) zullen een aantal gediplomeerde en ervaren stoelmasseurs namens Massagepraktijk Dokkum aanwezig zijn om de deelnemers een heerlijk ontspannende en verfrissende stoelmassage te bieden. Samen met een lekkere en gezonde lunch moet dit de deelnemers voldoende energie en inspiratie geven het middagprogramma in te gaan.

Massagepraktijk Dokkum is Stichting Werken in Friesland zeer erkentelijk voor deze opdracht, onze stoelmasseurs zullen met veel inspiratie hier invulling aan geven.


2 november 2013
Massagepraktijk Dokkum
Ulbe Keegstra 

Stoelmassage tijdens Inspiratieweek