0519 252 000

<< Terug naar het nieuwsoverzicht

CZ NN OHRA vergoeden ook in 2019

Datum: 31 december 2018

CZ, Nationale Nederlanden en Ohra vergoeden ook in 2019 Neuromusculaire therapie.In tegenstelling tot een eerder bericht op deze site, kan ik u meedelen dat de CZ-groep ook in 2019 Neuromusculaire therapie (triggerpointtherapie) vergoed.  

Het is goed nieuws, natuurlijk, dat CZ op de valreep van de jaarwisseling besloten heeft hun eerder ingenomen standpunt terug te draaien en alles bij het oude te laten zoals het was tot en met 2018.
Jammer is wel dat zij veel onrust hebben veroorzaakt en onnodig veel negatieve publiciteit over alternatieve zorg op hun geweten hebben. Dit alles was niet nodig geweest als men in een eerder stadium en vooraf overleg had gehad met de beroepsorganisaties.
Gelukkig voor u als client en ons als behandelaar, heeft CZ haar eerdere beslissing heroverwogen, dit na veelvuldig en intensief overleg met de beroepsvereniging NMTN en de koepelorganisatie NIBIG.

In 2019 kunt u ook voor Neuromusculaire therapie bij Massagepraktijk Dokkum terecht, ook als u verzekerd bent bij Zilveren Kruis, De Friesland, FBTO, Avero Zorg en CZ, Nationale Nederlanden, OHRA.


31 december 2018,

Massagepraktijk Dokkum
Ulbe Keegstra

 

CZ NN OHRA vergoeden ook in 2019